Gazdasági, üzletviteli, marketing, PR, Kommunikációs és minőségügyi tanácsadás

Marketing, PR és kommunikációs tanácsadás

A környezetvédelemmel kapcsolatos marketing és PR speciális kommunikációs ismereteket igényel. Szükséges a folyamatos kapcsolattartás biztosítása annak érdekében, hogy a döntéshozók, illetve a lakosság elfogadja a környezetvédelmi beruházásokat, vagy egyes szervezetek környezetvédelmi tevékenységét. Társaságunk évek óta foglalkozik a környezetvédelmi fejlesztések, illetve tevékenységek hatékony bemutatásának, kommunikációjának szervezésével. Komplex tanácsadói tevékenységünk keretében kínáljuk a kapcsolódó szükséges üzleti, marketing, PR és kommunikációs tanácsadói szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy fejlesztési elgondolásaikat és ötleteiket biztos háttérrel valósíthassák meg.

Gazdasági, környezetvédelmi és üzletviteli tanácsadás, üzleti tervek készítése

Az EU csatlakozás és a megváltozott gazdasági szemlélet olyan új helyzetet teremtett, amely szükségessé teszi az önkormányzatok, társaságok környezetvédelmi tevékenységének felülvizsgálatát. Az MKM Consulting Zrt. vállalkozik környezetvédelmi tanácsadásra, környezetvédelmi beruházások tervezésére, a megvalósítással kapcsolatos szakmai konzultációk biztosításával, szervezetek átalakítására, átvilágítására, cégértékelésre, illetve menedzsment tanácsadásra.

Környezetvédelmi tanácsadás keretében vállaljuk a környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátását is, amelynek keretében megismerkedünk a megbízó tevékenységével környezetvédelmi szempontból, segítünk a jogszabályi követelményeknek megfelelő intézkedések megfogalmazásában, koordináljuk a környezetvédelmi szakértői feladatokat, kapcsolatot tartunk az illetékes hatóságokkal, gondoskodunk a hatósági adatszolgáltatások elkészítéséről, valamint működtetjük a kialakított környezetirányítási rendszert.

Komplex tanácsadói tevékenységünk mellett vállaljuk minőségügyi, környezetirányítási és munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerek kiépítését, karbantartását, fejlesztését.

Tekintse meg referenciáinkat!